Godnatt

2012-01-26 | 22:17:11

Jag klarade franska provet idag, känns skönt eftersom att jag egentligen är sjukt dålig på franska. Men efter pluggandet igår kväll så klarade jag det. Det känns skönt också att jag har fått två prov ur huvudet, nästa prov äv inte föräns den 7/2.. vilket är nationella prov i svenska. Vi ska sitta i två timmar och skriva nån jävla uppsats grej. Fan för det! Jaja, bättre att få det överstökat.
Blev en hemma dag idag efter skolan, tog tre bussen hem och har tagit det lugnt fram till middagen för efter den så tog jag och gjorde mina dagliga rumpövningar och några vadövningar.. jag känner på mig att jag inte kommer kunna resa mig ifrån sängen imorgon för att träningsvärken kommer bryta ut. Haha! Jobbigt, men då vet man att man jobbat bra med träningen. Imorgon blir det lite paaarty med tjejerna och några flera. Grymt! Så jag hade tänkt lägga mig lite tidigare idag än vad jag brukar, så nu är ungefär bra! Haha.. blir runt tolv/ett tiden annars och då är jag alltid död på morgonen.

Körde med en liten fake näspiercing. Tycker det är så jävla snyggt så jag ville testa, vågar dock inte ta ett riktigt hål så en fake passar bra till mig ;)

Vanlig vardag

2012-01-25 | 21:30:14

Jag känner att mina vardagar börjar bli tråkiga att skriva om, jag gör ungefär samma sak alla dagar. Tränar, pluggar, städar osv. Det är ju liksom helgerna som är roliga att läsa om :) Men jag tänker fortsätta skriva och ni kan skita i att läsa, kolla bilderna istället! haha.. :) så ja min dag.. kan ni gissa? Nejdå jag kan berätta att jag varit i skolan och hade äntligen so provet, det gick ovanligt bra faktist. Fick i och för sig massor med hjälp igår kväll när jag pluggade så det fastnade i mitt huvud bättre. Jag kom hem vid fyra och då sprang jag in till farmor och solade i hennes solarium. Sjukt skönt säger jag bara! Fick till och med en ganska synlig rand, så stolt. :') Efter det tog jag och bytte om till träningskläder och tränade ben & rumpa som jag sagt förut. Sen tog jag en snabb dusch och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra. Funderar på att ta en kopp te och lägga mig undertäcket och slå på en film, hur guld? :)

Imorgon åker mitt hjärta iväg till fjällen också.. fan så jobbigt det kommer vara utan honom! Han kommer i och för sig hem på söndag men känslan av att han inte är i samma stad som mig gör mig ledsen :(

Jofama by Kenza 3

2012-01-20 | 16:56:52


Ohyeah! Nu så, nu har jag äntligen varit och hämtat jackan som jag pratade om tidigare! Så sjukt nöjd att jag köpt den. Tyvärr så var det dyrare än väntat men det var värt det. Måste bero på att dom köpte hem bara en jacka till mig liksom, så jag fick betala 2499:- istället för 2195:- men vafan, man lever bara en gång :) Köpte med mig en vit halsduk och ett par passande vantar idag med. Liksom är man svarthårig tycker jag att man måste visa hårfärgen och inte gå runt med en svart hals duk, så en vit och skön blev det :D

Bloggtorkan beror på att det varit en magsjuke period här omkring. Hela min familj och vissa vänner har varit sjuka. Trodde dock att jag skulle klara mig eftersom att min P-stav ska skydda mig mot det, men den här gången gick det inte. Så jag har legat ifrån i Tisdags tills idag. Idag kunde jag äntligen äta som vanligt och gå ut bland folket som vanligt :) Skönt! Ska till och med ta hit tjejerna ikväll och bara mysa. Ta det lugnt liksom :)
Nu blir det till att laga lite mat med familjen, myyyyyyyys!

Forever alone..

2012-01-16 | 22:49:17

En ensam tråkig kväll kan man alltid ta och fota massa ego bilder på. Fixade håret, sminket och var redo att fota.. sätter på kameran men den stängs av för att jag inte har något batteri, härligt, jag leter efter min fotolampa.. men självklart har pappa tagit den så ja, det blev en oseriös fotografering idag. Haha WEBBCAM ♥

Vaknat på lite fel sida..

2012-01-16 | 20:26:05

Oj oj oj.. hur ska jag förklara dagen? Ja okej, det finns inga ord.. har helt enkelt varit en sjukt dålig dag idag. Känns som om allting varit emot mig, men man får försöka att kämpa på och skita i alla problem och sköta skolan istället! Dock är jag ganska dålig på att släppa problem för jag vill ta tag i dom på en gång men jaja.

Men iallafall jag var iväg till Norrtälje idag efter skolan, skulle till Edblad och köpa min efterlängtade skinnjacka som jag var 100% säker på att den fanns där! För jag har prövat den där flera gånger, men självklart så har dom rea och alla är slut.. shit vilken oturs dag jag har haft :( Men iallafall, snälla som dom är där så beställde dom en jacka till mig så det kommer förhoppningsvig på Fredag! Så shit vad jag längtar. Jag har pratat om jackan i mer än ett halv år så det känns skönt att äntligen snart få äga en egen :) Vilken jacka och så det är får ni se när jag fått den.. ;) oooh, spännande va?

Jag lovade er en bild på min tatoo och här är en. Blev en webbbild för min kamera hade inget batteri men självklart kommer det komma upp flera bilder på min tatuering, som jag är super nöjd med :D

RSS 2.0