Från toppen till botten

2013-04-29 | 16:29:46

Jag kände mig lite varm och konstigt imorse, hade ont i halsen också! Faaaaan att det ska komma just nu.. Drog iallafall hem efter jag gjort provet ( som gick bra:* ) och har sovit sen dess, vaknade för en halv timme sen och mår mycket bättre! Ska knarka te med honung och halstabletter så jag hinner bli frisk till imorgon. Valborg ju förfan!!

Ska även börja tävla/träna på onsdag så måste vara frisk!!! En månads träning, varje dag och bara nyttig mat.. Massa proteiner, ingen dricka, cigaretter eller sötsaker! Hur i helvete ska det här gå? Hahaha.. Jaja får tänka på att jag har chans på 21.000:- ;) grymt! Får ju även snygg kropp på det :D


Dagens kläder

2013-04-29 | 07:59:40

Godmorgon, gick upp tidigare idag för att göra ett prov som jag missat, så sitter just nu i skolan och pluggar in lite innan jag ska köra provet:) är så dålig på historia.. Men ska göra mitt bästa haha!
Så här ser jag ut idag iaf, vart lite sen imorse så tog bara på mig tjocktröja:)


Plugg

2013-04-25 | 20:21:50

Drog ner till gymmet efter skolan och körde lite kondition, hade tänkt köra armar också men vart helt slut efter att jag sprungit haha! Har så dålig kondition asså.. Helt sjukt! Men kom hem iaf vid halv sju och gjorde lite kyckling, bulgur, grönsaker och keso:) as gott! Så nu sitter jag inne på mitt rum med matkoma och ska försöka plugga.. Så kul! Inte alls.. Ligger några prov efter så jag måste hinna fixa dom innan vi går ut ettan:)

Slänger in en fet och ful bild på mig och snygga frillan! Hehe


Outfit-torsdag

2013-04-25 | 13:44:51

Lite somriga kläder idag, ser tyvärr hemsk ut i hår och ansikte så ville inte visa mig haha..


Mot gymmet

2013-04-23 | 14:42:54

Efter en och en halv timmes plugg så drar jag mig ner mot gymmet nu, grym dag asså!!


Plugg-dag

2013-04-23 | 12:28:12

Godmorgon, vaknade för en timme sen.. Stannade hemma idag för att jag har sjukt mycket plugg att göra så tänkte ta tag i det idag ist för skolan:) har aldrig tid annars!:/
Tog mig tid också att göra en extra stor och god frukost, men naturell yoghurt, bas müsli & hallon, sen ny pressad juice, äpplen och knäcke macka med keso, skinka och paprika! Helvete vilken bra start på dagen:D nu jävlar ska jag kunna plugga mycket idag haha..!:)


Pojken som kallades det

2013-04-22 | 21:12:25

Måndag igen.. Var i skolan till fyra, gillar inte måndagar asså! Efter skolan drog jag och mollie till gymmet och körde ben + rumpa! Helt slut just nu haha, belönade mig med bulgur, lax, stekta grönsaker/rotfrukter, majs, rödlök och en sås gjord på kvarg:) galet gott! Så just nu ligger jag i sängen och ska börja läsa lite i en bok faktiskt! Haha, så inte jag att läsa men läste boken för ett tag sen men hann aldrig läsa klart! Så vill ju veta hur den slutar:) så jag säger godnatt!

Godmorgon

2013-04-18 | 08:43:00

Gick upp halv sju idag och gjorde iordning lite frukost, provade på en sak jag fick tips av en tjej som tränar väldigt mycket:)
Keso, kesella (kvarg), osötas müsli, kokos, jordgubbar sen tog jag en sked honung:) ganska gott faktiskt! Jordgubbarna gjorde väldigt mycket, utan dom hade de nog iiiiinte varit gott.. Haha:)


Blåbärssmoothie

2013-04-17 | 21:38:41

Belönar mig själv med en blåbärs smoothie, (kvarg, blåbär, vatten, sen tog jag en liten sked honung) efter ett rygg pass på gymmet! Hann också med att sola lite, så nu är jag lite brunare och fräschare :D


Dagens jenny

2013-04-13 | 13:56:27

Sitter just nu på bussen mot stan med min baby, han ska hämta ut sin iPhone som han väntat på i typ två månader nu.. Haha! Här är iaf en bild på outfiten för idag, tjocktröja, min nya jeansjacka och mina "lack" jeans, skönt! 

Landet för länge sedan

2013-04-13 | 08:20:00

Godmorgon! Känner mig riktigt jävla duktig, då jag vaknade tidig och ligger å kollar på Barnkanalen mesans alla andra säkert är bakis:) yey! Ligger bredvid en trött thobias också, så lär väl få ligga här tills han vaknar.. Vilket lär bli om flera timmar :( blä.. Fast de är förståligt när han kom hem vid halv två inatt, själv somnade jag vid halv tio hahahah.. Riktigt trött jag var igår:)

Dubbelpass

2013-04-12 | 18:05:30

Som jag sa tidigare så blev det två gympass, ett i skolan på idrotten där jag körde armar (dock vart set rätt oseriöst när ingen i klassen gymmar eller nåt..) men efter det drog jag till nästa gym och körde rygg och mage! Grym dag på gymmet idag :) idag är jag faktiskt så duktig så jag ska vara nykter bland onyktra folk!! Massa creeds till mig:))

Outfit today

2013-04-12 | 09:08:14

Snacka om träningsvärk jag hade hela dagen igår och fortfarande idag.. Haha kände mig skit ful när jag gick! Hur stel som helst kände jag mig..:) men ja det är ju ett bra tecken faktiskt! Idag blir det ett till pass på gymmet då det blir mage och rygg. Tror vi skulle va på gymmet på idrotten också så blir väl dubbelpass, så träningsvärk imorgon - check! Haha:D
Idag är det fredag också, ääääntligen! Blir väl till att träffa vänner och chilla, tror dock jag hoppas drickan idag eftersom jag ska till gymmet! Så blir en lugnt kväll;)


Ugnsbakad havregrynsgröt

2013-04-11 | 07:02:32

Godmorgon! Gick upp extra tidigt idag för att hinna med och testa göra ungabakad havregrynsgröt, tyvärr vart det en besvikelse.. Smakade jätte konstigt:( men värt att försöka!
Åt iallafall med banan och lite kokos, hjälpte lite med smaken men ja.. Haha


Inspiration

2013-04-10 | 19:16:15


Film mys

2013-04-10 | 16:30:41

Haha jag känner mig som ett litet barn.. För jag hyrde en barn film som heter hotell transylvanen, man måste ju vara lite barnslig ibland också;)


Spaghettiben

2013-04-10 | 15:51:09

Eftersom jag haft en jätte konstigt och dålig dag idag så drog jag ifrån skolan med halv elva bussen! För att få mig själv på bättre humör så gick jag till gymmet och körde ett benpass på 2 timmar, såååå mör i benen just nu!
Kom hem för en timme sen typ och har hunnit duschat och gjort mig en sallad med pasta och tonfisk+kvarg, så jävla underbart!! Nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla på film och lugna mig lite..:)


Banana pancakes

2013-04-09 | 17:11:13

Provade på att göra banan pannkakor idag, dock failade jag på den första som gick av på mitten men satan vad snygg den andra blev haha;)
I pannkakorna hade jag, ägg, kvarg, havregryn och banan. Sen så till det mixade jag jordgubbar och åt med kvarg till:) gott!


Dagen

2013-04-09 | 13:42:32

Sitter i skolan just nu, och det känns som jag varit här i flera timmar/dagar för det är så lång tråkigt.. Tisdagar är dom sämsta dagarna i vecka i skolan! Men iallafall så slutar jag väl om någon timme och ska då iväg till Rimbo och träffa älsklingen.. Sov för första gången utan honom igår/idag på jätte länge, så ska bli skönt att få träffa honom igen!:)
Igår började jag med träningen igen efter en veckas vila, då jag skadat knät! Så det är skönt att vara på rätt spår igen.. Så nu jävlar ska jag kötta tills sommaren (y)

Det här är jag idag iallafall.. Blev bara en facelook, då jag inte orkar fota kläderna haha


Insta-week

2013-04-07 | 19:52:00


Nytt i garderoben

2013-04-05 | 14:42:57

Gick upp nio idag för att åka till thuns med mamma, älskling och farmor:) längesen jag shoppade alltså.. så fick med mig massa bra grejer hem!
en vit tjock tröja från puma (letat efter en vit tjock tröja i flera månader, dock gillade jag inte riktigt den blå texten men modellen var bra), ett rosa/rött linne med paljetter, svarta midjeshorts med dragkedja i bak, en rosa träningströja + vattenflaska, schampo och balsam, 2 st 3-pack korta strumpor, 3par spetstrosor, jeansjacka, världens mysigaste vit stickade tröja, lösögonfransar, foundation och så fick jag en mascara och chokladkaka på köpet haha.. så nöjd!


RSS 2.0