Pigg tjej

2013-05-30 | 06:41:12

Efter skolan igår så drog jag till gymmet och körde mitt näst sista träningspass på det här schemat, idag är de det sista! Känns bra men kommer ändå sakna det på nåt sätt, haha:) när jag kom hem igår och mina ben var rätt möra så tog jag en liten springtur ändå, vilket mina ben hatade.. Mjölksyran bara pumpade heeeeela tiden, skit jobbigt men det känns bra ändå:*
Just idag är det inte ens samma schema som jag kört innan utan idag är det ett "prova-på" pass, då man får prova på hur det är att köra 6-12 månaders programmet, (jag körde bara en månad) så det ska bli jätte kul:)


Klänning

2013-05-25 | 01:02:10

Var in till Täby idag igen med anna! Hittade äntligen en klänning till min pojkväns student, provade en likadan klänning fast hel färgad i rosa. Men den var så lös rosa liksom haha, så den sket jag i och tog en zebra färgad istället:)
Dock ville jag ha en svart eller vit men det fanns inte så det blev både och haha:)
Sen så är verkligen inte jag den bruden så bär klänning men fan vad skön och snygg den här klänningen var, kommer bli väl använd!


Mellanmål

2013-05-22 | 20:33:20

Vaknade imorse och var helt slut i kroppen efter gårdagens träning, skönt men ändå väldigt jobbigt då jag knappt kom upp ur sängen! Ville bara ligga kvar, men det fick jag inte.. Haha! Var iallafall till skolan och vi var på studiebesök på Systembolaget, haha var väl sådär, fick inte reda på så mycket eller så men ja!
Efter skolan blev det iallafall gymmet med en timmes "vanliga" pass och en timme armar och rygg igen:) grymt skönt!
Nu sitter jag iallafall hemma och käkar ett nytt mellanmål jag hittade idag, riktigt gott faktiskt! 140g kvarg, 10st hallon, 10g basmusli och 5st cashewnötter, rekommenderar jag starkt!
Ett tips är att mosa hallonen och blanda allt också, blir lite godare då:)


Dag 21

2013-05-21 | 19:23:18

Nu är det bara 10 dagar kvar på min diet, känns grymt skönt men ändå väldigt tråkigt! Har varit sjukt jobbigt men ändå ett roligt "äventyr". Är så nöjd att jag äntligen börjar få resultat.. Inte så mycket men mycket för mig haha:D


Face look

2013-05-17 | 09:21:13

Var in till täby igår med thobias och adrian, fick med mig en keps ä, lösögonfransar och torrschampoo bara! Var meningen att jag skulle hitta en klänning till min pojkväns student men hittade inte den jag letade efter.. Så får åka in till stan nån dag:)
Såhär ser jag iallafall ut idag, vit stickad tröja, jeans jacka, keps och sen svarta byxor + mina vita fred perry!


Outfit

2013-05-15 | 07:46:50

Vitt linne, blommig blus, jeans jacka, lacktights och mina vita fred perry!


Plättar med tonfisk

2013-05-14 | 19:02:54

Det är helt sjukt vad jag äter när jag kör det här programmet, fast det ger verkligen resultat! Gått upp 1,5 kg på två veckor, helt sjukt skönt!!:) nu hade jag tänkt börja äta lite extra och lägga på extra träning så jag får snabbare resultat, så hoppas på flera kg i uppgång:) eller vad man säger!
Sitter just nu iallafall hemma och äter plättar med tonfiskröra och grönsaker.
Plättarna är jätte enkla och göra, väldigt gott blir det också:) en favorit just nu!

En plätt:
3 äggvitor
50g kesella
15g havregryn
Och sen tonfiskröran är bara 150g tonfisk och 100g kesella + salt, peppar och lite citron! Otroligt gott:)


Springtur

2013-05-13 | 20:01:47

Att vara ledig på en måndag gör så himla mycket, måndagar i skolan är dom jobbigaste så det är sjukt skönt! Plus att man hinner med att göra så himlaaaaa mycket.
Vaknade upp hos tobbe och umgicks med honom fram till halv två ungefär då gick jag ner till gymmet och körde mitt pass där nere:) efter det kom Tobbe och mötte mig så gick vi till honom och åt lite lunch! Sen tog jag bussen hem och började göra min middag, när det stog i ugnen så hann jag ta en springtur runt byn! Kom precis in där ifrån och ska göra lite övningar sen blir det dusch & käk! Guld måndag!!:)


Svar på kommentar

2013-05-13 | 18:32:13

"Kan inte du ge tips på övningar som du brukar göra? Och även om du läser några träningsbloggar som du tycker är bra? :)"

- Som sagt så tränar jag ju efter ett träningsschema som jag fått, där är det 9 övningar + 2 konditionsövningar. Och dom 9 övningarna byts ut, varje dag får man EN ny övning och då försvinner en såklart. Så jag kör alltså inte samma övningar varje dag, men kan visa några jag kört och brukar köra som jag tycker är bra!


Här är sex stycken övningar som jag tycker ger väldigt bra, dom är sjukt jobbiga faktisti! Även fast man på dom flesta bara använder kroppsvikt:) Men övning 1 är bred benböj med hantlar, 4 sekunder ner och 4 sekunder upp.
Övning 2: Höftlyft med ett ben, alltså man ska ha ena benet 90 grader och det andra ska jobba sig upp på 2 sekunder och 4 sekunder ner. Båda benen.
Övning 3: Crunch med rak rygg, 2 sekunder upp och 4 sekunder ner.
Övning 4: Sidoplanka, 1 minut på varje sida.
Övning 5: Dips med pall, 2 sekunder ner och 4 upp.
Övning 6: Statisk crunch, man ska alltså sitta sådär med rak rygg och spänna magen i 1 minut.

Sen så kör jag även övningar så som, squats, armhävningar osv.

Jag läser inte så många träningsbloggar faktist men kollar ibland två stycken, http://infinitefitness.devote.se/ & http://birkey.blogg.se/
Blir riktigt taggad när jag läser och ser infinitefitness bloggen, hon är riktigt inspirerande och gör en väldigt taggad! Sjukt duktig tjej också:)



Kväll med bejbi

2013-05-11 | 21:07:07


Mat i massor

2013-05-09 | 13:13:46

Kom hem för nån timme sen och håller just nu på att laga hur mycket mat som helst.. Eftersom jag måste äta enligt mitt kostprogram så kan jag inte äta vad som helst, och har såklart vissa mängder jag måste äta! Och eftersom jag ska jobba fredag-söndag och inte vara hemma förrän på söndag så måste jag ha med mig lunch till jobbet, därför står jag nu och håller på me fyra luncher (inklusive lunchen idag), sjuk mycket mat haha! Men gott ska de bli :)


Abs are made in the kitchen

2013-05-08 | 21:32:36

Fan vad underbart väder det har varit idag, var ute med shorts och bh och solade! Så jävla skönt, blev en timme typ och fick faktiskt mycket färg:)
Vid tre drog jag till gymmet och körde en timme med mitt träningprogram, gick sjukt bra så är sjukt taggad på månadens resultat haha! Får se om de ger nåt alltså;)
Är lediga imorgon och fredag (SÅ SKÖNT!) så ska väl hitta på nåt imorgon, men idag blev det bara en lugn kväll med film och pojkvännen :)


En vecka sen start

2013-05-08 | 09:44:17

Idag har det gått en vecka sen starten på min träning, känns sjukt jävla bra då träningen verkligen tagit! Dock är maten lite jobbig då man inte får äta socker eller nåt..:( tjuvåt faktiskt en liten chokladbit igår hehe busigt! Men var faktiskt på bio:)
Sitter iallafall och äter lite frukost och jag stannade hos tobbe istället för skolan, mådde lite sådär så får ta och vila lite!:)
Idag blev frukosten gröt, keso och jordgubbar (det godaste på länge då jag bara annars ätit osötad yoghurt och basmusli..) och till det blev de två havreknäcke med keso, skinka och tomat! Så gott:)
Nu ska jag käka upp sen blir det ut i solen och steka sen förhoppningsvis träning, om jag mår bra:)


Mellanmål

2013-05-06 | 20:50:19

Sitter just nu och käkar lite mellanmål eller vad man kallar det, kvällsmat(?), det består i alla fall at 140g keso och 50g banan! Trodde inte de skulle smaka bra alls men det var faktist gott:)
Idag har jag hunnit vara i skolan och göra ett prov som gick riktigt bra faktist, efter det drog jag direkt till gymmet och körde en timmes träning. Idag gick övningarna mycket bättre faktist, fast körde mer vikter än innan och känner att kroppen är helt mör:) som det ska vara alltså!

Fick en kommentar där jag skulle lägga upp lite övningar jag gör, men det får jag göra i ett annat inlägg nån dag när jag har tid, för nu har jag inte så mycket tid då jag ska duscha snabbt och plugga..yey!

Min helg

2013-05-05 | 21:02:32

Så skönt att ha tagit en hel helg utan alkohol, så jag tror den här vita månaden kommer gå fort:) istället för att festa och dricka så har jag tagit de lugnt, jobbat och tränat! Så underbart, cash is king :*
Jobbade igår och idag, och kommer jobba fredag-söndag nästa vecka, så grymt när det behövs personer på cafeet :)


Dani m

2013-05-03 | 14:24:00

Inne på dag tre och har redan tränat, gick jätte bra faktiskt känner i kroppen efter deras övningar:) gick bättre än i onsdags! Igår blev det ingen träning och slarv med mat pga konsert på grönan:) var in och kollade på redline, fast ville mest se dani m haha, kungen <3
Nu sitter jag iaf och dricker en hallon smoothie i väntan på bussen och bästis:)


Day 1 of 30

2013-05-01 | 18:11:23

Idag börjar min vita månad och träningsmånad, ska bara ösa och käka bra så jag ska bli biff :) så sjukt nice!
Får inte dricka alkohol, röka cigaretter eller äta/dricka nåt med socker.. Hur ska det här gå? Haha


RSS 2.0