Sista februari

2012-02-29 | 15:52:09

Jag pratade tidigare om ett par ljusblåa byxor som jag äntligen hittade. Här är dom, och dom är världens skönaste. 299:- på Cubus, lätt värt! På bilden har jag på mig ett par xs och konstigt nog så är dom grymt förstora.. tror det är pga att jag tränar. Jag går liksom just nu ner i vikt, och snart kommer jag gå upp igen då musklerna blir större. Hoppas jag iallafall, eftersom att jag inte gillar när man går runt i för stora byxor. (Om det inte är meningen att dom ska vara stora menar jag då själklart.)

Jobbat idag, blev bara ca. 5 timmar. Kort dag, men ändå känns det som en evighet eftersom att jobbet suger. Men men, haha! Just nu är det över för dagen och jag fortsätter imorn. Nu ska jag kila iväg till rimbo och träffa kim, sen ska vi kötta på gymmet kyss

Dålig mobilkamera.

En trött fis

2012-02-27 | 22:12:06

Dagen har varit grymt skön! Jag har jobbat 3½ timme, drog in till farmor och solade hahaha.. somnade där också! Men det var varmt och skönt. Runt fem-sex åkte jag ner till Rimbo och träffade kim och vi drog sen vidare till gymmet och köttade. Just nu är jag helt jääävla slut i kroppen och trött som fan, så nu blir det till att somna framför tvn med Big Brother på.
Förresten, var det nån som såg bb igår? Usch, tycker inte alls att rätt person åkte ut. Jessica skulle åkt ut, haha jag tål inte sånna personer. Så hoppas hon åker på söndag :)

puss&kram

Sportlooooov

2012-02-27 | 13:41:31

Nu var det ett tag sen jag både träffade min syssling och fotograferade. Så jag gjorde både och igår, mysigt! Jag tog en buss in till Norrtälje i fredags och träffade Jennie, vi tog en buss vidare till huvudstaden och shoppade lite. Eller ja, Jennie skulle shoppa :) Jag tog med mig lite pengar men som jag egentligen skulle spara och så beslöt jag mig för att köpa ett par ljusblåa jeans för dom. För jag blev käääär (a) Kom också på att det är lov så jag kan jobba tillbaka pengarna vilket är grymt! Så ja, första dagen på lovet idag och jag har hunnit jobba 2 och en halv timme. Målar med min bror. Har ca. 1 och en halv timme kvar att jobba idag vilket är grymt! Därför att jag hittade mina drömskor igår som pengarna ska gå åt till, om jag hinner tjäna så mycket vill säga :) För er som undrar vart jag jobbar så jobbar jag hos min pappa som har ett eget företag, och det ligger bara några meter utaanför mitt hus så det är rätt lyx när man bara behöver tjäna ihop lite pengar. Då går man ner dit och målar lister tillsammans med mamma eller min bror. Grymt långtråkigt men värt pengarna, hehe!

Som ni kanske förstod så sov jag hos Jennie. Och på lördags morgonen gick vi upp och Jennie fick sminka mig lite, sen drog vi ut i kylan och fotograferade. Ganska lyckad fotografering, bara det att jag satt i linne eller jag låg till och med på marken i linne.. på isen! Fatta om jag var frysen haha, men värt det! :)
Iallafall, bilderna är tagna av Jennie Griberg, (min syssling)!

Summer glow

2012-02-22 | 18:12:32

Äntligen har jag fått ett liv, haha! Jag har ju skaffat gymkort och börjat gymma på friskis, pratat med farmor om solariet hon har i sitt sov rum och börjat sola med 2 dagars mellan rum. Blivit väldigt brun gemfört med hur jag var innan, jag har verkligen rand som är VIT bokstavligt talat. Haha, att jag varit så blek xD sinnes! Och ja, såhär kommer jag fortsätta fram till sommaren. Träna 3-4 dagar i veckan och sola 3-4 dagar i veckan, oouuff kommer vara sommarbrun redan innan sommaren! underbart ;)

Sist jag solade, man ser tyvärr inte hur brun jag är. Men det kommer troligtvis bilder senare :) puss

Halvårs kort

2012-02-13 | 22:09:38

Gryyyyyymt! Jag fick äntligen mamma att köpa ett gymkort till mig. Har tjatat flera gånger och verkligen sagt att jag behöver träna för att bli piggare och gladare :) Så då sa hon att jag får ett gymkort på ett villkor.. "att du sköter skolan!" Pfft.. lätt! Jag menar, visst jag kanske har hehe råkat somna om och missat en hel skoldag några gånger. Men det beror väl antagligen på att jag inte är tillräckligt pigg. Så nu jävla ska jag kötta, kötta tills sommaren! Jag ska fixa fram, snyggare ben, snyggare rumpa och så ska jag bli lite biffigare i överkroppen :) känns guld!

Dagen har varit lugn, inte den bästa dock men helt okej. Jag har varit trött och tänkt alldeles för mycket på allt och inget, men det ska jag ändra på tills imorgon :) Jag är ju iofs en måndagshatare. Måndagar suger. Man är liksom alltid trött efter helgen så måndagar är alltid bara piss (a)
Men iallafall, morgondagen kommer nog spenderas på gymmet och sen hem till älskling och sov lite.. ♥

RSS 2.0