Dag 2 - Min favorit serie

2013-02-18 | 14:36:00

Jag är inte riktigt den tjejen som kollar eller följer serier, men jag kollade väldigt mycket när jag var lite mindre. Och då hade jag tre favoriter, vampire diaries, one tree hill och 24. Dock kollade jag på 24 för att min mamma gjorde det, och då var jag inte så stor haha, kanske 12 år eller nåt? Kommer inte riktigt ihåg, men den serien är riktigt bra om man tycker om lite pang pang och sånt, är mycket sånt. Handlar om en man som jobbar som agent typ och ska lösa massa saker, så kommer hans familj emellan och det blir massa knas. haha, svårt att förklara men bra är det.
One tree hill kollade jag mycket på när jag var typ 14 eller nåt, lånade alla säsonger av en vän och satt som fast limmad framför tvn, en riktigt bra tonårsserie:)
Och till sist vampire diaries som jag kollade på för nåt år sen kanske, jag slutade kolla på det för att jag inte orkade vänta på att nästa säsong skulle komma haha.. lite tråkigt för det är grymt bra! Går nya säsongen på tv nu, vet dock inte vilken det är men kollade lite då och då faktist!:)
Så om jag ska välja en serie så blir det nog The vampire diaries, lätt värt att kolla på:)

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0