Kvällssyssla

2015-03-26 | 12:45:36

Var en sväng till Täby igår med en polare och fick lite grejer köpt. Kände att jag behövde göra någonting annorlunda då ofta mina dagar jämt ser likadana ut:) 

Så med mig hem fick jag två jätte söta blommiga toppar (ena ser man lite på bilden längst ner), två par jeans, en plattång, lite sminkborstar, nytt puder, två st vanliga lösögonfransar och ett paket lösa lösögonfransar! Satt och pillade med det igår kväll bara för att prova lite, tog nån timme då det är jätte pillrigt att göra på sig själv haha!
Så svårt att förklara vad det är för något men det är ju liksom som jätte små frans bitar som man får klistra fast en i taget! Dom ska sitta ganska länge men tyvärr råkade jag glömma att köpa rätt lim så det är vanligt lösögonfranslim så vi får se hur länge dom sitter :) blev riktigt nöjd iallafall, snyggt blev de också för å vara första gången jag gjorde, right? ;)





Ett steg närmare

2015-03-24 | 12:00:17

Fan så skönt det är när man gått upp tidigt, hunnit köra ett (Jäääävligt bra) ben & magpass på gymmet och klockan är bara 12?!?? Nu har jag liksom hela dagen på mig att göra vafan jag vill. Stört skönt!! Vill även vara lite själv go och visa min vikt som jag väger i dags läget. Började på 49,6kg och har redan (på bara några veckor) lyckats gå upp 4kg, satan så nöjd jag är! Dock är inte formen lika bra som innan, mina magmuskler till exempel har försvunnit under det lilla fettet jag lagt på mig x) men bättre det än att gå rund som en vandrande pinne :D 

Vill även påpeka att jag haft ett uppehåll på mer än 6 månader och gick då ner 7kg under den tiden. När jag började gymma på riktigt så låg min vikt på 52kg och gick upp endast 4kg på jäääävligt lång tid. Hade jätte svårt att gå upp(eller har fortfarande det) och vägde till sist 56kg som mest tills mitt långa uppehåll. Men nu är jag igång igen och började på 49kg (minsta vikten jag legat på på väldigt länge) och ska jobba mig uppåt mot 60kg, så bara 6,4kg till!! Heja heja

Tog även en lunch ute i grymma vädret med finaste hunden ;)






Uppe med tuppen

2015-03-24 | 07:17:53

Godmorgon världen! Och vad i helvete gör jag vaken? Haha, vaknade nämligen 06.30 och var super pigg, för första gången somnade jag tidigt igår kväll (runt 22.00) och inte känt mig såhär utvilad på bra länge! Stört skönt :) 
En vanlig jobb dag hade jag somnat vid det här laget, så det är ju en liten omvändning.
Det bästa med att vakna såhär tidigt är ju iallafall att det är lite folk på gymmet, så ska slänga i mig min frulle och sedan köra ner till mitt kära gym!

Startar dagen iaf med rågbröd + pålägg, 4dl lättmjölk (brukar köra röd mjölk men den var slut), en liten kvarg med nötchokladsmak, en banan, te med creatin (väljer att blanda det i teet för bättre smak) och lite täääääbblets! Redo för denna dag 💪



Bästa tajmingen

2015-03-23 | 19:57:01

Åh herregud, det var nästan lite läskigt när jag för första gången på jääääävligt länge gick in på min blogg igen! Haha senaste inlägget hade jag skrivit för ett år om 3 dagar, vilken tajming jag hade. Iallafall så kommer jag skriva lite igen mest för att fördriva tiden under mina vardagar då jag inte gör så mycket, även skriva lite för mig själv och för att se min framgång i livet:) min resa till ett hälsosammare liv & resan att bygga mukkler på min lilla kropp haha. 

Sitter just nu och käkar ett litet kvällsmål och tittar på farmen ✌️ händer inte så mycket mer ikväll då jag ska sova tidigt och upp tidigt imorgon för gymmet!





RSS 2.0