Taggad tjej

2014-03-26 | 13:48:00

Det är helt sjukt egentligen för när jag väl blir sjuk då kan jag aldrig sitta stilla och det enda jag tänker på är gymmet.. Och sen när jag är frisk så skapar jag ofta ursäkter till att inte gymma, förstår mig inte på mig själv ibland hahaha :) Just nu sitter jag iallafall och planerar och tänker på träning, träning och träning. Riktigt jobbigt då det enda jag vill just nu är att köra ett köttigt pass på gymmet, men får nog vänta några dagar till då jag fortfarande är jätte förkyld! Jag har suttit och läst massa tränings tidningar, kollar inspirations bloggar och även kollat massor av inspiration och motivation på instagram! Så nu hoppas jag på en bra start på träningen igen när jag blir frisk, då jag är taggad till tusen för att få börja igen!! Ett plus är iallafall att jag vaknade utan halsont imorse, så det går frammåt! Ooooh yeeaaaah

Hittade även massa bilder jag har tagit på mig själv för ett tag sen och blir ännu mer taggad då jag känner att jag tappat typ allt, men det ska tillbaka!! :)
 

Audi A4

2014-03-24 | 00:25:54

Vet ni vad jag kom på?
Jag har fan inte ens skrivit att jag har skaffat körkort och bil.. Det är fan illa! Bilen skaffade vi i och för sig redan i September men jag har inte fått köra den för än den 14 Januari då lilla jag till och med skaffade körkort. Det är på riktigt det bästa jag någonsin gjort, helt sjukt jävla underbart det är asså! Just eftersom jag bor åt helvete så har jag alltid fått tagit bussar, och dom bussarna går inte alls ofta så antingen har jag fått tagit tidiga bussar hem/bort eller bett nån köra. Vilket känns så dumt att alltid be någon köra, men nu äntligen kan jag och mina kära pärla dra iväg vart fan vi vill!!
 

Laddar nya krafter

2014-03-23 | 23:49:55

Ett inlägg ifrån en snorig, hostig och febrig Jenny.. Fick fetaste förkylningen i fredags, vaknade upp med jätte ont i halsen och det har inte gått över än. Riktigt segt faktiskt, då jag är helt sjukt taggad på att gymma. Så himla tråkigt när det blir såhär, man lyckas alltid på ett eller annat sätt bli sjuk.. Men ja det är bara att bita ihop, vila och sen tagga till gymmet när man är frisk och kry igen :) Stannar nog hemma imorgon från skolan också så jag hinner krya på mig helt och slippa gå runt och snora hela dagen haha.. inte så kul de!
Beställde hem nya grejer ifrån gymgrossisten och MM sports för nån vecka sen, riktigt nöjd över produkterna!! Köpte en ny gainer pro som jag hade förut, riktigt bra för återhämtning & viktökning, sen även en till Creatin Monohydrat och sen provade jag även BCAA-XX och den tycker jag har funkat jättebra för mig! Känner ett otroligt fokus när jag är på gymmet och återhämtar mig nästan direkt efter gympasset, så grymt :)

Min rumpa har växt på några månader!!

Låren jobbar jag förfull på just nu, tar tyvärr en jävla tid och dom är inte stora nånstans men det kommer:)
 

Det går framåt

2014-03-06 | 20:27:25

Jag har alltid gjort det dumma misstaget att bara träna dom muskelgrupperna jag tycker är roligast, och har mest gillat rygg, triceps och axlar. Därför har mina ben, mage och ja allt annat hamnat efter men nu har jag äntligen börjat satsa mera på mina ben:) tyckte det var riktigt tungt i början med att köra ett benpass då jag bokstavligen hatade det haha, men nu har det faktist börjat blivit mitt favorit pass! Så nu kommer jag fokusera mycket på ben men så klart ska jag inte glömma allt annat den här gången haha
Här är iallafall en förändring jag gjort, ungefär två månader emellan bilderna sjukt nöjd och mer ska de bli!
 

RSS 2.0