Tillbaka till träningen

2013-02-22 | 16:36:25

Wohoooo, så jävla skönt nu har jag lov! (Fast ja jag tjuvstartade i måndags hehe..) så har en vecka lov till nu:) och nu jävlar ska jag ha massa roligt och inte bara ligga hemma och sova.. Jag ska träffa vänner, festa loss, träna hårt, spåra, få en snygg kropp, och bara göra vad jag känner för! Hur skönt som helst, hoppas bara jag inte blir sjuk igen..
Idag vaknade jag vid tio, gick upp och åt frukost, fixade mig lite grann för jag hade värsta morgon frillan haha.. (inte så kul att se ut som ett monster på gymmet) och ja drog så klart till gymmet sen! Körde fett med biceps/triceps och även lite mage! Skönt som fan, dock kommer jag ha världens träningsvärk i magen imorgon haha för helvete vad bra det gick! Jag har alltid haft otränad mage och magen har varit min "svaga punkt" när jag gymmat, men nu måste jag bita ihop och köra så man kan få en finare mage till i sommar:)
Nu har jag precis duschat och sitter i min pojkväns lägenhet i hans kläder och väntar på att klockan ska bli fem/sex då jag ska börja fixa mig för att sedan träffa tjejerna.. Sen så får vi se vart kvällen tar oss:) haha puss


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0