Fitnessfighten

2013-06-03 | 20:55:00

Jag är så jävla nöjd, den här månaden med bara träning är över och jag har gått upp 1,3 kg!! Känns hur skönt som hellst, fortsätter jag såhär så kommer jag bli större och få riktigt bra resultat.. hoppas jag haha:)
Nu väntar jag bara på att få bli nominerad till tävligen, fast man vet aldrig iofs om jag kommer med haha, men får hoppas på det bästa :D

Skrev i mått och skrev en motivering idag till tävlingen, skriver den här nedan:
Vikt: +1,3kg      Midjemått: +2cm      Vilopuls: -12 slag per minut


"Jag har under en längre period, nästan fyra år, jobbat fram och tillbaka på egen hand för att kunna gå upp i vikt. Men det har gått som en berg-och dal bana, alltså jag har ledsnat när jag inte uppnått något resultat. Jag har alltid varit smal och velat gå upp i vikt, skapa muskler, helt enkelt bli lite större. Jag har prövat allt ifrån träning till att bara äta dålig skräpmat, men inget av det har gett så mycket resultat. Jag var på väg att sluta bry mig men tänkte ge det en sista chans och är väldigt glad över det. Hittade world of shape och dom har hjälpt mig, stöttat mig, gett mig bättre självförtroende och verkligen fått mig att vilja fortsätta att träna och äta rätt.

Jag visste först inte vad World of shape var för något, det enda jag visste var att min mamma provade det och det gav verkligen resultat. Jag tänkte det kan ju inte bara vara för människor som vill gå NER i vikt och nej det är det verkligen inte! Jag har bevisat för mig själv och andra att det är inte så svårt, bara man har viljan och tron på att det går så går det. Tack vare world of shape så har till och med jag fått tron och viljan till att kämpa för något jag verkligen vill uppnå. Jag har verkligen fått en bra kick av den här månaden och jag känner att om jag inte varit med i world of shape så hade jag aldrig varit så här motiverad och intresserad av träning, så otroligt glad och stolt över denna månad.

Vill verkligen tacka för att ni finns och har gett mig motivationen tillbaka!" - Jenny Grandin

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0